Etxarriko behitegia / Vaquería de Etxarri

Gaur goizean Etxarrin egon gara, Jeingenekoa behitegia bisitatzen (hona hemen webgunea: http://jeingenekoa.com/). Bertan esnea, jogurra, gazta eta gazta freskoa lortzeko aurrera eraman behar den prozesua azaldu digu Aberrik. Benetan interesgarria izan da bisita, eta benetan gozoak dastatutako jogurra eta gaztak! Mila esker Aberri.

Esta mañana hemos estado en Etxarri visitndo la vaquería de Jeingenekoa (aquí la página web: http://jeingenekoa.com/). Allí Aberri nos ha enseñado el proceso llevado a cabo para conseguir leche, yogur, queso y queso fresco. Ha sido súper interesante, y el yogur y los quesos estaban ¡buenísimos! Muchas gracias Aberri.

1 comentario

    • Mikel el 11 de diciembre de 2014 , a las 17:06
    • Responder

    Oso politak argazkiak eta eta oso goiza ona atzo pasa genuena.Eskerrikasko irakasleei eta Jeinkenekoa behitegikoei!!!!!

Deja una respuesta

Tu email nunca se publicará.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.